Usi termopan

Usile termopan pot avea variante constructive diferite. Se folosesc in general pentru inchiderile exterioare ale cladirilor si teraselor acestora si au ca si caracteristici principale: durabilitatea, fiabilitatea si gradul sporit de siguranta.
Usile de interior pot fii din aluminiu fara bariera termica sau din PVC.
Usoare, foarte fiabile in timp, usile de interior din aluminiu pot fii vopsite in camp electrostatic in orice nuanta uni si pot avea diverse tipuri de geam ( sablat, cu diverse modele , cu pal melaminat , cu panel izolant, etc.).

Usile interioare din PVC pot fii in diverse nuante de lemn sau albe.

Foarte usor de intretinut si pastrandu-si culoarea timp indelungat, usile interioare din aluminiu sau PVC sunt folosite atat pentru interioarele caselor cat si pentru birouri , spatii publice, spitale ( doar cele din aluminiu) , toalete , ele rezistand cu succes la un trafic intens.
La confectionarea usilor PVC se tine intotdeauna cont, pe linga precizia in executare, data de automatizarea si controlul productiei, si de calitatea materialelor folosite.

usi-termopan-nuante-de-culori

usi-termopan-nuante-de-culori.

Usile termopan au avantajul inchiderii multipunct. Aceasta realizeaza atat o presiune constanta pe garnitura cat si o excelenta inchidere prin transmiterea din butuc sau miner a miscarii de blocare a punctelor de inchidere.

Comentariile nu sunt permise.